top of page

Goldfinc Sygnet - Klavir za superjahte

Kompanija Goldfinch iz Kembridža proizvođač je klavira koji je tokom izložbe brodova u američkom Palm Springsu predstavio svoj najnoviji Sygnet koncertni model.Nije ni malo začuđujuće to što se jedan proizvođač klavira našao na izložbi namenjenoj ekskluzivnim brodovima, jer je Goldfinč svoj model upravo i namenio kao veoma posebni ukras za enterijere luksuznih jahti. Goldfich je svoj model klavira predstavio u okrviru postavke američke kompanije Northrop&Johnson sa sedištem u Floridi, savršeno odabranim partnerom za pronalazak idealne superjahte koja će postati novi dom elegantnom Sygnet klaviru.


Goldfinch Sygnet klavir je ručno izrađen u Kembridžu, od strane veštog tima koji je sastavljen od veoma posvećenih umetnika i tehničara, izuzetnih stručnjaka sa velikim iskustvom. Klavir sa mogućnostima samostalne reprodukcije zvuka dolazi sa neobičnim dimenzijama.


Muzički instrument je opremljen sa Virtuoso sistemom, proslavljenim uređajem razvijenim od strane Goldfinch kompanije. Uz pomoć sistema ove vrste, Sygnet je u mogućosti da samostalno reprodukuje najpoznatije svetske kompozicije bez ikakve pomoći pijaniste. Sve što je potrebno za aktiviranje programa je tek nekoliko dodira putem aplikacije instalirane na pametnom telefonu.


Goldfinch Sygnet karakteriše tradicionalni stil izrade, izuzetno moderne linije i male tajne poput instaliranih iPad kontrola, precizne nemačke Strunz mehanike, Abel čekića, dok su prilikom njegove izrade u širokom obimu upotrebljavana karbonska vlakna.


Sa svojim gracioznim oblinama i nenadmašnom elegancijom, Goldfinch Sygnet je umetničko delo koje može mnogo da doprinese celokupnoj slici jednog luksuznog brodskog enterijera. Za vlasnike jahti koji žele još malo stila, britanska kompanija može da odgovori na različite vrste želja i prilagodi klavir potrebama i dobijenim specifikacijama.


Kompanija Goldfinch, proizvođač ekskluzivnog Sygnet modela, namenjenog prvenstveno luksuznim jahtama, prilikom izložbe u Palm Springsu otkriva i očekivano visoku cenu klavira koja iznosi 100,000$.


Autor: N.S.

Izvor: luxlife.rs

Comentarios


bottom of page