top of page

Preuzmite besplatan raspored časova i planer



Ministarstvo je potvrdilo da đaci kreću u škole u četvrtak prvog septembra. Časovi će za sve đake biti u trajanju od 45 minuta, dok će istog dana, u skladu sa epidemiološkim merama, biti organizovan doček prvaka, prenosi Tanjug...


Prema objavljenim kalendarima, završetak prvog polugodišta za osnovce u centralnoj Srbiji je u petak, 30. decembra, tako da je zimski raspust od subote 31. decembra do nedelje, 22. januara 2023.


Početak drugog polugodišta biće u ponedeljak, 23. januara, a prolećni raspust biće spojen sa Uskrsom i trajaće od Velikog petka 7. aprila do utorka 18. aprila.


Poslednji nastavni dan školske 2022./2023. godine biće petak, 20. juna 2023. za učenike od prvog do sedmog razreda, a 6. aprila 2023. godine za učenike osmog razreda.


Za sve one koji vole digitalni raspored časova i planer, koji može da se odštampa u boji, ovaj put smo priremili nove setove od nekoliko dezena rasporeda časova, planer sa satnicom, deo za beleške i obaveze. Format je A4. Dezen koji Vam se najviše dopada odštampajte bar u 5 primeraka (jedan mesec).


Ne zaboravite da odvojite vreme za vežbanje klavira ♫ ♫ ♫

kao i za sportske aktivnosti...



Školski kalendar i raspored časova
.pdf
Download PDF • 3.99MB



bottom of page