NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Pristanak o privatnosti podataka


Dobrodošli na naš veb sajt. Vaša privatnost i bezbednost vaših ličnih podataka su nam veoma važni. Zato sakupljamo i obradjujemo vaše podatke sa maksimalnom pažnjom i primenjujemo posebne mere da ih obezbedimo. Korišćenjem usluga Umetničke Škole Klavira pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane naše škole, kao što je izneto ugovorom o privatnosti prikupljenih podataka i pravilima njihovog korišćenja. Ako odlučimo da izmenimo ugovor o privatnosti, unećemo izmene u ovaj dokument tako da ste uvek upoznati sa informacijama koje prikupljamo i kako ih koristimo.
Informacije o sigurnosti na Internetu


  1. UMETNIČKA ŠKOLA KLAVIRA može da sadrži linkove ka spoljnim web sajtovima trećih fizičkih i pravnih lica
  2. Takođe može da sadrži oglase i reklame trećih lica i nije odgovorna za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih web sajtova, reklama ili oglasa
  3. UMETNIČKA ŠKOLA KLAVIRA ne deli individualne lične podatke koje mu dostavite sa trećim licima čiji linkovi se nalaze na našem sajtu , izuzev ako nije drugačije određeno ugovorom.
Šifra delatnosti


Oblast 85 - Obrazovanje Grana 85.5 - Ostalo obrazovanje

  • Šifra 85.52 - Umetničko obrazovanje
Obuhvata obučavanje za bavljenje umetničkim, glumačkim i muzičkim aktivnostima. Šifra delatnosti preduzeća HemoINVEST doo
  • 6312 Informacione uslužne delatnosti
Koji je nastavni plan rada?


Plan rada Vi birate: ​1. po nastavnom planu rada koje je Ministarstvo prosvete propisalo ili 2. po vašim ličnim željama i potrebama. Svi časovi su prilagođeni uzrastima i nivoima polaznika.
Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije


Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprečavanja neovlašćenog pristupa prilikom njihovog prenosa. Time je omogućen siguran prenos informacija i onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i CHIP CARD a.d. servisa, kao i obrnuto.
Korišćenje kolačića


ŠTA SU KOLAČIĆI? Kolačići su male tekstualne datoteke sačuvane na Vašem računaru, tabletu ili mobilnom telefonu. NE predstavljaju opasnost za Vaš računar niti za Vašu bezbednost i, uprkos pogrešnim predstavama, nemaju nikakve veze sa virusima poput 'Trojanaca'. Kada posetite neki sajt, kolačići dopuštaju sajtu da Vas 'zapamti' i da zapamti način na koji ste koristili sajt prilikom svake posete, što znači da će Vaš internet doživljaj biti mnogo bolji. ŠTA AKO ŽELIM DA KONTROLIŠEM DOZVOLE ZA MOJE KOLAČIĆE? Ako ne želite da primate kolačiće, možete izmeniti svoj pretraživač tako da Vas obaveštava kada mu se šalju kolačići ili možete da odbijte kolačiće u potpunosti. Možete i da izbrišete kolačiće koji su već podešeni. KAKO KORISTIMO KOLAČIĆE Mi koristimo Google Analytics, servis za veb analitiku koji obezbeđuje Google Inc. (Google) koji uz pomoć kolačića analizira način korišćenja veb sajta, a u cilju poboljšanja Vašeg iskustva na našim sistemima. Na našem web sajtu će se koristiti takozvani “ID korisnika”. ID korisnika funkcioniše kao Vaš pseudonim u Google Analytics servisu. Google povezuje Vaše internet navike i ID korisnika u profil. Google Analytics anonimno prati Vaše aktivnosti preko većeg broja uređaja (tablet, PC, smart telefon, itd.). Kompanija Google prenosi i čuva informacije o Vašem korišćenju veb sajta koje generišu kolačići (uključujući Vašu IP adresu) na servere u Sjedinjenim Američkim Državama. Google će koristiti ove informacije u svrhu procene Vašeg korišćenja veb sajta, sačinjavanja izveštaja o aktivnostima na veb sajtu za naše potrebe, kao i pružanja drugih usluga koje se odnose na aktivnosti na veb sajtu i korišćenje interneta. Google može da prosledi ove informacije i trećim stranama u slučajevima kada to nalaže zakon ili u slučajevima kada treće strane obrađuju informacije za račun kompanije Google. Google neće povezivati Vašu IP adresu sa bilo kojim drugim podatkom koji Google čuva. Google samo dobija ID korisnika, a ne i informacije sadržane u gore pomenutom profilu ili Vaše druge lične podatke. Nama je dostupna sažeta verzija kreiranog profila. Mi ne dodajemo nijedan drugi podatak koji bi Vas mogao lično identifikovati profilu povezanom sa oznakom ID korisnika. Možete odbiti korišćenje kolačića tako što ćete odabrati odgovarajuća podešavanja na Vašem pretraživaču. Međutim, imajte u vidu da u tom slučaju možda nećete moći da koristite sve funkcionalnosti ovog veb sajta. Korišćenjem ovog veb sajta, saglasni ste da kompanija Google obrađuje podatke o Vama na način i u svrhu koji su gore navedeni. Dodatne informacije o kolačićima su dostupne na http://www.aboutcookies.org
Kako rezervisati više termina odjednom?


Kada izaberete program koji Vam odgovara i kliknete na dugme rezerviši, program će vas voditi do kalendara sa slobodnim terminima.

Kada izaberete termin koji vam odgovara kliknete na opciju next.

Kada kroz upitnik popunite tražene podatke na ekranu će se pojaviti poruka da ste uspešno rezervisali termin i da će vam stići mejl obaveštenje sa detaljima rezervacije.

Ispod toga pojaviće se kocka sa poljima da odabrani termin možete odmah da unesete u svoj Google kalendar ili da izaberete opciju Check out more services i rezervišete još termina koji vam odgovaraju.
Kako se prijaviti na popuste i novosti?


Prijavom na Newsletter PRVI dobijate naše specijalne informacije i ponude na email i na taj način stičete dodatne pogodnosti! Prijavu možete izvršiti na ovoj stranici NOVOSTI →
Kako kreirati korisnički nalog?


Radi lakše rezervacije časa predlažemo Vam da kreirate korisnički nalog. Korisnički nalog Vam omogućava lakšu rezervaciju željenog termina kao i pregled Vaših rezervacija. Link za registraciju se nalazi na vrhu svake stranice. Registracija se obavlja samo jednom nakon čega će vas sistem automatski prepoznati svaki sledeći put kada posetite sajt, ako ostanete prijavljeni na sajtu ili će tražiti da se prijavite ako se odjavite po završenoj rezervaciji.
Kako platiti čas?


Čas možete platiti na sledeće načine:

  1. U kešu
  2. E-banking uplatom
  3. Putem opšte uplatnice
  4. Preko Vašeg PayPal računa (USKORO početkom februara 2021. godine)
Podatke za plaćanje u dinarskoj valuti bankovnim načinom, kao i pogodnosti za pakete časova možete pročitati na sledećem linku
Preuzimanje nota


Poštovani učenici i članovi Umetničke Škole Klavira, Obaveštavamo Vas da na našem sajtu možete preuzeti note za vežbanje sa stranice NOTOTEKA na sledećem linku 👇 https://www.umetnickaskola.com/note-za-klavir Note su dostupne i ostalim posetiocima našeg veb sajta. Uživajte u muzici!
Ko obrađuje Vaše podatke?


Vaše lične podatke obradjuje osoblje zaposleno u Umetničkoj Školi Klavira, i samo oni, koji su odgovorno obučeni za to.
Opšti uslovi


Član 1. Ovim pravilnikom o opštim uslovima korišćenja usluga Internet prodavnice Umetničke škole klavira - online shop definisana su osnovna pravila kojima se od strane Umetničke Škole Klavira (u daljem tekstu: davalac usluge) i krajnjeg korisnika (u daljem tekstu: učenik / kupac) obezbedjuje uspešno ostvarivanje uslužnih transakcija putem On-line prodaja internet prodavnice. Član 2. Davalac usluge zadržava pravo promene uslova korišćenja zavisno od promene u ponudi svojih usluga i/ili važeće zakonske regulative. Član 3. Učenik je u obavezi da se upozna sa informacijama koje se odnose na uslove poslovanja. Član 4. Sve porudžbine putem našeg online shop-a obavezujuće su i za školu i učenika istovremeno, i ne mogu biti otkazane ili izmenjene bez prethodnog dogovora obeju strana. Član 5. Kupac (učenik) se obavezuje da će tokom naručivanja preko interneta pratiti sledeće korake: • korak 1 – izbor programa časova • korak 2 – izbor načina plaćanja • korak 3 – upisivanje ličnih podataka • korak 4 – provera sadržaja korisničke korpe i upisanih ličnih podataka • korak 5 – provera povratne poruke od Umetni;ke Škole Klavira i postupanje u skladu sa sadržajem poruke. Član 6. Jedna osoba može da naruči više časova u jednoj transakciji. Član 7. Sve cene su date u dinarima. Davalac usluge zadržava pravo povremene izmene cena usluga. Ukupna cena je bez PDV-a jer davalac usluga nije u sistemu obračuna PDV poreza. Član 8. Cena časova se može platiti po primljenom predračunu na bankovni račun davaoca usluge na sledeće načine: 1) nalogom za prenos (za pravna lica - preduzeća); 2) E - banking transferom; 3) putem opšte uplatnice; ili 4) putem bilo koje kreditne kartice koju korisnik usluge ima na svom PayPal računu. Član 9. U slučaju otkazivanja časova nakon završene transakcije, za kupljenje časove preko opcije "Gift Card" Umetnička Škola Klavira zadržava pravo obustavljanja troškova u visini od 20% od uplaćenog iznosa. Član 10. Za sve sporove između davaoca usluga i kupca (učenika) koji ne mogu biti rešeni sporazumno i u duhu dobre poslovne saradnje , nadležan je osnovni sud u Beogradu. Član 11. Umetnička Škola Klavira je jedan od sektora u okviru Preduzeća "HemoINVEST" doo, osnovanog 1992. godine. Ovaj sektor čini mali tim iskusnih ljudi u oblasti web dizajna i nastavnog kadra.
Kako otkazati ili promenuti vreme zakazanog časa?


Kada se ulogujete u svoj nalog u padajućem meniju izaberite opciju My Bookings Na stranici će Vam se otvoriti časovi koje ste zakazali kao i oni koje ste već imali Imate mogućnost: - da promenite vreme željenog termina časa (reschedule ) - da otkažete čas u potpunosti (cancel ) - ponovo da zakažete novi čas (book again)
Plaćanje preko PayPal-a


Časove klavira možete platiti i putem bilo koje kreditne kartice koju imate na svom PayPal računu. PayPal omogućava da časove platite različitim metodama plaćanja. Ovi metodi plaćanja uključuju kreditne/debitne kartice: Visa, Mastercard, Discover, American Express, Diner's Club, JCB. Svaka kupovina od PayPal.com je 100% sigurna. Kada plaćate preko Paypal naloga iznos je u eurima.
Kako rezervisati željeni čas?


PAŽNJA: TRENUTNO SE ČASOVI NE ZAKAZUJU PREKO OVOG PROGRAMA!!!

Kada izaberete čas koji Vam odgovara i kliknete na dugme rezerviši,

program će vas voditi do kalendara sa slobodnim terminima.

Sa leve strane kalendara pojaviće se polje All Staff (izaberite profesora)

i u padajućem meniju osenčite profesora kod koga želite da imate čas.

Kada kroz upitnik popunite tražene podatke na ekranu će se pojaviti poruka da ste uspešno poslali zahtev za rezerviaciju željenog termin i da će vam stići mejl obaveštenja sa detaljima rezervacije i potvrdom o času.