Fantastičan klavir od $ 2.5 miliona?!

Šta mislite koji instrument može dostići frapantnu cenu od $2.5 miliona?


Odgovor je klavir i ne bilo kakav, već umetničko delo s potpisom američko-nemačke firme Steinway & Sons.Fantastični instrument je rukom oslikano delo slikara i svetski priznatog pijaniste Pola Vajsa. Ukrašen dekadentnim uljanim bojama, luksuzni klavir i stolica za klavir su zaista "prelep prizor" (stvar ukusa).


Koncertni klavir je kreiran prema muzičkim specifikacijama i zahtevima još davne 1853. godine. Bilo je potrebno više od 4 godine da bude kompletno završen.


Ovo umetničko delo, inspirisano je remek delom ruskog kompozitora Modesta Musorgskog, “Photos at an Exhibition” (Slike sa izložbe), delom koje je nastalo u znak sećanja na njegovog velikog prijatelja i arhitektu Viktora Hartmana, koji je preminuo veoma mlad.


Klavir poseduje luksuzne detalje ružinog drveta, pozlaćeni muzički podupirač poklopca kao i pedale. Poklopac je oslikan panoramom ruskog sela i Lučkom kapijom Kijeva. Spoljni obod klavira je mnogima omiljeni element. Uljanom bojom oslikani elementi uključuju i listiće od zlata, portretišući pojedince koji se dive delima u muzeju.Autor: N.V.

Izvor: Luxury Launches


BESPLATNI PROBNI ČAS KLAVIRA


Za sve nove učenike nudimo besplatan probni čas klavira. Svrha probnog časa je da upoznate budućeg profesora, ali i da on upozna Vas, odredi Vaš trenutni nivo znanja i zajedno se dogovorite oko termina, intenziteta i programa po kojem ćete učiti da svirate klavir.


REZERVIŠI


casovi klavira - pozadina.jpg
casovi klavira - pozadina.jpg
casovi klavira - pozadina.jpg

I N F O

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram

Copyright © 2019 by UMETNIČKA ŠKOLA KLAVIRA FRÉDÉRIC| BEOGRAD

Creative concept & Design by NV | Made with ♥