Klasična muzika u crtanim filmovima - Slepi miš

Neprijatelji i drugari Tom i Džeri u još jednom od mnogih fenomenalnih ostvarenja takmiče se u tome ko će bolje dirigovati uvertiru za operetu "Slepi miš" Johana Štrausa II u crtanom filmu "Holivud Boul".Opereta "Slepi miš" komponovana je tokom 42 noći neprekidnog rada mladog Johana Štrausa. Sastavljena je od nezaboravnih i opijajućih melodija sa tipičnim elementima farse, zamenom identiteta, neozbiljnim aferama, frivolnostima i svakakvim zabunama u toku jedne novogodišnje noći. Uvertira „Slepog miša" možda je najpopularnija uvertira ikada napisana i najpoznatije je delo zlatnog doba bečke operete.


Delovi crtanog filma "Holivud Boul" koji su snimljeni van koncertne sale za muzičku podlogu imaju muziku Franca Lista "Les préludes".BESPLATNI PROBNI ČAS KLAVIRA


Za sve nove učenike nudimo besplatan probni čas klavira. Svrha probnog časa je da upoznate budućeg profesora, ali i da on upozna Vas, odredi Vaš trenutni nivo znanja i zajedno se dogovorite oko termina, intenziteta i programa po kojem ćete učiti da svirate klavir.


REZERVIŠI