Klasična muzika - besplatna aplikacija za Android

Klasična muzika je pokazala svetu da besmrtnost nije samo iluzija. Iako su nam savremeno doba i nove tehnologije doneli nove vrste muzike, taj vekovima stari ritam klasike nastavlja da živi bez namere da uspori.


Klasična muzika se, naime, prilagođava vremenu u kom se zatekne uz pomoć svojih vernih poštovalaca, pa je tako našla način da se uvuče i u ovaj naš savremeni, digitalni svet. Postoje stotine aplikacija sa klasičnom muzikom koje možete imati na svojim mobilnim telefonima i tabletima, a to je jedan od znakova da je ovaj klasični ritam koji dotiče dušu tu da ostane zauvek.Apps - Classical Music


Klasična Muzika je aplikacija u kojoj ćete pronaći najpopularnija dela najpoznatijih kompozitora svih vremena. Preko 90 klasičnih remek-dela je adaptirano za telefone i tablet uređaje.


Interfejs je napravljen tako da omogućava svima od 7 do 77 da se lako snalaze dok koriste aplikaciju. Ovde možete slušati muziku najpoznatijih kompozitora svih vremena, kao što su Betoven, Mocart, Bah, Šuman, Vivaldi i drugi. Ova aplikacija se može koristiti za više svrha, a vi ste ti koji će odlučiti kako će služiti vama. Jedna stvar je sigurno zagarantovana – uživaćete dok je koristite.


Pravi obožavaoci koji zaista znaju šta predstavlja klasična muzika će zasigurno ceniti postojanje ovakvih aplikacija jer pomoću njih možete slušati svoje omiljene kompozicije gde god da ste.Izvor: Lulla by Songs&Music


casovi klavira - pozadina.jpg
casovi klavira - pozadina.jpg
casovi klavira - pozadina.jpg

I N F O

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram

Copyright © 2019 by UMETNIČKA ŠKOLA KLAVIRA FRÉDÉRIC| BEOGRAD

Creative concept & Design by NV | Made with ♥